Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
7 maj 2013 23:10 av Bempa

DM

Kul med internkampen gentemot Roger ! 6 sekunder tyder på en tuff kamp !

7 maj 2013 21:50 av Läggan

Inget för "halvblinda"!

Kula>> Det här var inte riktigt min grej. Det vimlade av stenmurar, broar(viadukter) och staket. När jag efteråt frågade Bengan hur han skulle sprungit mellan 4:an och 5:an, svarade han>> Jag vet inte, ser inte ens kontrollerna på kartan!!!

ps. Tur att det är luffarliga imorgon igen ;-)

7 maj 2013 16:16 av Bempa

finns...

...det ingen tumme att trycka på ?! Tänker på senaste inlägget... :-)

7 maj 2013 12:47 av UK/Coach

10mila-debatt

Hett i ämnet... Och alla vill vi ha "uppmärksamhet"?! Ska man ju få när man gjort något bra ju?! Subjektivt det där med "bra", eller hur? Absolut, man kan ju gå på km-tid, plac, osv...fakta liksom! Men vad säger det? Själv gjorde jag som löpare en katastrof-runda! I en annan roll var jag rätt nöjd med helgen! Och med de glasögonen på, så ser jag "hjältar" i så mkt annat än km-tider och placeringar. Tänker på hela VOKlag2 - idel krigare allihop! Å Ingrid som fixat klubb-fikat!
- Respekt !!!

7 maj 2013 11:20 av Läggan

Sprint-DM

Kula>> Ingen pallplats den här gången. Idag är det extremt mkt pollen, så frågan är väl om man över huvud taget kan springa ikväll :-(

7 maj 2013 08:26 av Kula

Dock

Läggan>>Ikväll är det en ny match, en av årets viktigaste t.o.m. Ska heja på dig från läktarhåll, kan tyvärr inte springa själv (fan, kommer ju dröja flera år innan vi kan mötas igen på Sprint-DM)
Se till pallra dig upp på pallen ikväll!

7 maj 2013 00:33 av Håkan Dahlgren

Läggan:

Er sammanlagda sluttid enligt den slutliga resultatlistan är 16:05:10. Det andra är målklocketiden.

Ber att få stämma in i kören; grattis till hedervärda prestationer!

6 maj 2013 23:19 av AspLövet

Det viktigaste

Om jag får bryta in lite i debatten. Personligen tycker jag årets 10mila-terräng var den bästa natterräng jag sprungit i på mina 15 10mila. UK gjorde dessutom ett grymt jobb att få ihop 2 lag. Så här kul har jag inte haft sedan någon gång på 90-talet. Tack.

6 maj 2013 22:57 av Läggan

Hur svårt kan det vara?

Att stå rakryggad! Som vanligt är det nån feg stackare som inte vågar stå för sina åsikter och därför måste vara anonym. Skrev i ett tidigare inlägg att jag fått spö med 20min! Är sånt glorifiering??? Det finns två killar som kan "höjas till skyarna". Den ene heter Torgny och den andre Magnus! Vem kan ersätta dom? För mig är det stort nog att springa i första laget!!!

6 maj 2013 22:34 av Läggan

Håkan

Jag bara konstaterade fakta på resultatsidan, där kan man läsa att väsbys totala löptid är 14tim och 40minuter. Det är massor av lag före oss som har längre löptid. Se resultatlistan på eventor!!!

E-post:

This is a mailto link

 

 


 


Systemstöd logomedtext


 

olspec_voklogga

Läs här för erbjudande till VOK-medlemmar.

 


 


 


 

kiropraktik

    Klicka här för ytterligare information 


 

 vok_fb_logga


  


 

25manna

 

 

Postadress:
Väsby OK - Orientering
Box 146
19422 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info