Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
6 maj 2013 18:58 av Håkan Dahlgren

Läggan:

Jag undrar om du inte handskas vårdslöst med fakta här. Det enda lag som enligt resultatlistan hamnar före VOK, trots längre sammanlagd löptid, är lag nr. 161 EspoonSuunta 2. De har 53 sekunder längre sammanlagd tid än VOK, men hamnade på 193:e plats och före alla lag som hade omstart för BÅDE 9:e och 10:e sträckan. Helt enligt reglerna antar jag.

Det förringar inte er insats, och ni passerade 13 lag tillsammans.

/tråkmåns

6 maj 2013 18:07 av Spekulera

insats

Det är lätt att spekulera. Om vi skulle ha haft bästa laget fördelat på respektive sträcka hade det sett HELT annorlunda ut. Sen är det lätt att glorifiera sin egen insats i helheten. man är aldrig bättre än den andra länken. En länk som ALLTID är lika mycket värd. Letar man andras tillkortakommanden kan man hålla sig till individuella tävlingar så slipper man den saken. LAGET gjorde sitt bästa. Som alltid.

6 maj 2013 17:18 av Läggan

Eliten är för bra!

Beeran>> Det vete fasen! Tror nog "rätt man" sprang på "rätt plats" efter omständigheterna denna gång. Omstart runt 12:30 (om Väsby ok fått bestämma) så hade vi varit på övre halvan :-)

6 maj 2013 16:29 av Bempa

därför är ....

...en toppning av laget bättre för slutplaceringen....!

6 maj 2013 16:14 av Beeran

Läggan

Läggan: Nästa gång får du springa längre och tidigare så vi får nytta av din förmåga.

6 maj 2013 14:39 av Läggan

Lite orättvist blir det!

Det spelade ingen större roll hur fort Jag och Magnus sprang på dom två sista. Trotts att vi tillsammans plockade 60-70 placeringar, och sprang om massor med lag som hann ut före omstarten, så blir vi automatiskt placerade bakom ändå. Tittar vi på totala sluttiden borde vi hamna nånstans runt 150:e. Bara en sån sak...

6 maj 2013 10:19 av Coach/UK

10mila Hjältar

Sån liten klubb - Så många Hjältar! :-)
Är så grymt imponerad av så många VOK-insatser som gjordes på 10mila i helgen. Ingen nämnd ingen glömd. Visst, några av oss bommade, men i det stora hela - Sträck på Er - och var stolt över prestationen! Damerna prel plac 245, Herr1:an 201 och herr2:an nästintill fullföljt (skada). Kartorna finns i klubban i e.m.
Än en gång TACK - Nu slickar vi ev sår och laddar om för nya utmaningar!!!

6 maj 2013 08:01 av Kristofer

10-mila tack

Det var ett tag sedan man fick njuta av känslan på 10-mila. Mitt stora tack till Ingrid för det eminenta klubbfikat när benen sviktade. Kärleksmums är aldrig fel. Å så ett tack till coach för bra stöd, härlig peppning och att det hela blev av!

5 maj 2013 21:41 av Kula

Bra kämpat på 10Mila!

...men på tisdag är det DM i den enda riktigt tuffa orienteringsgrenen Sprint. Ser i anmälninslistan att många många VOKare äro utvalda men förvånansvärt få är kallade.

5 maj 2013 21:12 av Läggan

Jag mötte Hubbman!

Fick spö med 20min av Hubbman, som var överlägset snabbast av alla på str.9. Detta trotts att vi hade den längsta gaffeln. 5.39 före näst snabbaste löpare på våran gaffel säger väl en hel del. En liten tröst då att man lyckades besegra Torbjörn Lännevall för första gången någonsin!

ps. Säger som Robban>> Stabila lopp allihopa. Ska bli spännade att se slutplaceringen nu ;-)

E-post:

This is a mailto link

 

 


 


Systemstöd logomedtext


 

olspec_voklogga

Läs här för erbjudande till VOK-medlemmar.

 


 


 


 

kiropraktik

    Klicka här för ytterligare information 


 

 vok_fb_logga


  


 

25manna

 

 

Postadress:
Väsby OK - Orientering
Box 146
19422 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info