Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
3 september 2012 09:59 av Kula

DM

Läggan>Aha, du var där - bra kutat! Kollade aldrig så långt ner i listan... : )

3 september 2012 00:45 av Läggan

Rankinglistan!?

Vad fasen e det för tjafs? Verkar krångligt. Sverigelistan är grejer det! Där synas ju samtliga löpare mellan 17-100år. Och du, visst var jag med på DM alltid. Kari och jag hade stenhård duell där. Hade bara slavat med anmälan,. Men öppen klass funkar bra det med! Och där slippar man ju jaga rankingpoäng :-))

2 september 2012 16:19 av Kula

Rätt ska va rätt!

Du Läggan, det är viss skillnad på ranking och Sverigelistan, men det visste du säkert redan. Faktum är att den bäst RANKADE herrlöparen i hela norra Storsthlm bor uppe på Fläskberget. De du!
Tror Väsby bara har en rankad löpare idag och det är Katta.
Synd du inte kunde vara med på DM, superfin terräng och banor enligt rapporterna.

2 september 2012 11:12 av Alfons Ivars

Tack

Vill tacka Väsby OK för uppvaktningen på min 80-års dag.

31 augusti 2012 12:46 av Steffe

Bra jobbat...

...Läggan! Riktigt impad av din framfart och outtömda entusiasm! :) Tur att ngn som du håller VOK-fanan högt! Till helgen är det dags för alltid utmanande DM i Långdistans... ser man fram emot! :)

30 augusti 2012 18:10 av Läggan

inofficiell klubbmatch!

Järfällas högst rankade löpare vs Attundas högst rankade vs Väsbys högst ranakde, det var fighten som utspelades igår på luffarligan. Nu råkar det vara så att Väsbys för dagen högst rankade är en 53-åring, mot Järfällas 40 och Attundas 45! Så det var väl lite av "uppförsbacke" redan innan start. Trotts ett perfekt lopp (42min på 6km) på en ganska kuperad bana vid Brukets slalombacke, så var jag 3.44 efter segrande Sandvik och 1.50 efter tvåan Waldenfjord!

Men fasen vad skoj det var...

29 augusti 2012 10:48 av Läggan

forts.

Tänkte att den här mannen måste väl ändå gå att hitta rätt högt upp på Sverigelistan i sin klass (H65). Och mkt riktigt, lyssna noga nu>> Hans-ove Eriksson är trotts sin ålder (66år) rankad 216:e i Serige precis bakom Fredik "Beppe" Sturesson men före Pär Ek. Jojo nu snackar vi skaplig pensionär va! Så man kanske skall vara taksam istället över att man då lyckades besegra denne "stålpensionär"...
ps. Idag är det nya utmaningar, luffarligan står för dom.

29 augusti 2012 10:37 av Läggan

Utmanad av pensionär!

Här om veckan gick man en match mot värlsstjärnan Ryabkina, igår höll man på att bli spöad av pensionär! Snacka om kontraster. Det var på gårdagens veteran-OL i Sörmland som detta var nära att inträffa. Trotts ett bra lopp i kuperad terräng och stigfattig skogsmark lyckades jag bara besegra denne penisionär med dyga minuten! Kunde inte riktigt smälta detta och satt hela hemresan och fundrade över hur jag helt plötsligt blivit så j..la kass. Hans-Ove Eriksson Nyköping hette karln, vem fan är det?

28 augusti 2012 21:29 av Robban

Elithelg

Hallå Hans

Jag hoppas du återhämtar dig snabbare än så. Håller med om att utan Rune hade vi haft stora utmaningar eller kanske fortfarande varit fast med en del utrustning speciellt i det regn vi hade senare på kvällen som jag och Vincent fick känna av.

//Robban

27 augusti 2012 11:11 av Hans E

Elihelg

Jo, det gick ju bra det där.
Hur det hade gått utan bonden Rune på Gillberga gård är en annan fråga.....
För egen del, prtesterande rygg och risgt högerknä.
Men det går völ över om ett par år sisådär.

E-post:

This is a mailto link

 

 


 


 


 

olspec_voklogga

Läs här för erbjudande till VOK-medlemmar.

 


 


 


 

kiropraktik

    Klicka här för ytterligare information 


 

 vok_fb_logga


  


 

25manna

 

 

Postadress:
Väsby OK - Orientering
Box 146
19422 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info