Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
8 maj 2012 17:58 av analytikern

finfin målsättning!

Kanske kunde uppgradera den till "orientera rätt" också. Och varför inte springa lite fortare. Vips så vore omstart ett minne blott. Tänk så enkelt det kan vara!

8 maj 2012 15:56 av Henke N

Ja! Vi stämpla rätt!

Skönt att äntligen få en fullföljd kavle konterad på Väsbytröjan.

Torgny>> Eftersom jag hade din bana, förutom de där 4 kontrollerna eller vad det nu var som skiljde, hade även jag nöjet att springa förbi den gåtfulla tjärnen mitt i natten. Jag hade lagt dina ord innan start på minnet och reflekterade på min ensamma väg över det böljande gungflyet om hur magisk platsen var med svart vatten och gigantisk fullmåne.
Kostade på mig ett 4-minuters kontrollbök alldeles i närheten. Bara för att.

7 maj 2012 20:55 av torgny

succe!

Hurra, vi kom i mål! En målsättning så god som någon... Sträcka 1 som jag sprang var mestadels rätt trist med minimala orienterings- och löpproblem. Men ljuspunkter fanns, bl a den spegelblanka tjärnen i södra delen. Hade jag haft korv, tändstickor och lite tid över så hade jag lätt gjort en paus där. Supermåne var det också. I söder var det faktiskt rätt trevlig terräng, svagt kuperad skogsmark med måttlig detaljrikedom, massor av blåbärsris (eller nåt annat ris?) och blöta, tunga, risiga kärr.

7 maj 2012 13:34 av Läggan

Eftersnack!

Bra start och avslutning! "Mellansektionen" gick väl inte riktigt som förväntat. En stor eloge till Beeran dock, som aldrig gav upp trotts nästan fyra timmars sökande "in the dark forrest". Lyfter speciellt fram Robin och Robban som stärkta av omstart med hundratals löpare omkring, presterar topplopp bägge två.

6 maj 2012 21:41 av Anders Glemne

Old times

Hejsan
Det kanns bra att se att VOK forfrande kampar pa 10 mila och runt om i orienterings skogarna.Har varit hemma i Sverige och haft formanen att fa prata bade med Gote Boudrie om gamla tider och B Ivars om hur det ser ut idag,passade pa att kopa kompas samt dojjor och gjorde nydebut efter ett 37 ars lagt uppehall
i 10 mila skogarna runt Kvarn,kul upplevelse och man tog sig runt aven om det snurrade till sig med ett parallel fel pa vag till femman
Hals
Anders Glemne

6 maj 2012 14:03 av Tomas Byström

Bra kämpat...

...damer och herrat i 10MILA-skogarna. Stabila insatser!

5 maj 2012 23:18 av Bempa

Hoppas...

...bara vår beräkning inte är för dålig (då skulle nog missnöje uppstå bland övriga VOK:are) 05.45 går bilen för 9:e o 10:e sträckans löpare...(Robin o Robban)....

5 maj 2012 23:13 av Kula

10Mila

21 efter på första för TT, stabilt! Nu gäller det för gubbarna att försvara positionen och få lite sällis på nattsträckorna!

5 maj 2012 22:14 av Mårten

10-mila

Tuffe T kanske inte skräller, men han gör än så länge en mycket bra insats....

5 maj 2012 22:06 av Kula

10Mila

Gå och lägg dej Läggan! Du ska inte fokusera på allt skvaller på webben utan ladda inför din sträcka!
PS LYCKA TILL och kör hårt!

E-post:

This is a mailto link

 

 


 


Systemstöd logomedtext


 

olspec_voklogga

Läs här för erbjudande till VOK-medlemmar.

 


 


 


 

kiropraktik

    Klicka här för ytterligare information 


 

 vok_fb_logga


  


 

25manna

 

 

Postadress:
Väsby OK - Orientering
Box 146
19422 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info